Lägenheten!

Det händer inget i den där lägenheten där jag och Anders bor. Vi bor med kartonger och påsar upp över öronen. Jag håller på att bli knäpp. Det finns ingenstans där man kan ställa saker för att det är helt fullt. Sen går det inte att städa heller, eftersom det inte är klart så är det ju så jävla skitit och det gör inte att få bort.

Så man kan kortsagt säga att det är ganska jobbigt där hemma just nu. Vi har inte heller någon spis så vi kan inte laga någon mat.

Det är ju tur att vi har min mamma och pappa. Dom bor inte så långt bort så man kan ju alltid åka till dom och laga mat eller till och med äta med dom.

Men nu måste jag fortsätta i min lilla butik.

Lite student bilder:



Puss och Kram Yoanna

Ledig!

Nu sitter jag här igen. Men i dag är jag ledig ska bara vara på designhörnana till kl 1 så ska jag få ta det lugnt hela dan. Och det vara ju inte så dumt, det är ju jättefint väder och inte ett moln på himlen.
Jag tror att jag och anders ska åka ut till någon stuga och hälsa på men jag vet inte riktigt än. Kanske till mormor eller farmor och farfar. Vi får väl se när jag slutar här i butiken.

En annan sak som inte är så dumt är att vi kanske ska få klart lägenheten den här veckan. Det är bara lita kvar att göra måla köksinredningen, köksluckorna , hallen och lägga golv i köket och hallen. Så det är egentligen bara att göra men det är inte vi ska ska måla i köket och det är de som kan ta lite tid.

Det hade ju varit bara om vi had fått allt klart den här veckan, det är ju så jobbigt när man inte kan laga matt hemma en gång. Det är ju tur att vi fick igång kylen i alla fall. Sen ska vi ju hämta en soffa nästa vecka så då hade det varit bra om man hade haft lite plats att ställa den på.

Nej, nu måste jag fortsätta i butiken.



♥Puss och Kram Yoanna

Mina produkter


Nu är det lugna gatan.

Nu sitter jag här igen i min butik. Det är inte så mycket folk i rörelse och inte alls så mycket att göra. Jag kommer att sitta här till kl kvart i 1 i dag för sen börjar jag jobba på OK kl halv 2 och jag måste ju äta innan jag börjar jobba igen.

Men nu i dag är det inte är så mycket folk så ska jag börja lite med min hemsida så att den funkar, jag eller i alla fall så småningom. Jag vill ju att alla ska kunna nå mig.
Det är synd att man inte bor i stlm, då hade redan många veta vem jag hade varit.

Nej nu måste jag jobba lite.


Ha det bra!

Puss och Kram Yoanna

Sista dagen sen blir det dött!

Nu är det lördag och sista dagen på dansbandsveckan i Malung. Det har varit en rolig vecka och mycket trevliga människor. Det har också varit mycket folk i butiken och det har varit jättekul. Eftersom att det är min första vecka.
Nu ska jag snart stänga och packa ihop för i dag.

Sen blir det lite kalas på kvällen för att fira den härliga veckan.
Äta lite gott och träffa trevliga människor, gå ner på krögartältet och lyssna på musik. Sen bli det bana 4 för hela slanten.

Men i morgon kommer det att vara helt dött. Det kommer inte att vara en kotte ut förutom malungsfolk.
Men nu ska jag gå hem.

Ha en bra kväll!



Puss och kram Yoanna

Torsdag på Dansbandsveckan!

Nu är det snart dags att stänga butiken för i dag. det har varit ganska mycket folk hela dagen. Och det har varit jättekul.
Men nu är denna dagen snart slut. Jag har gjort lite nya saker som jag har gjort i dag och även endel beställningar. Så det har varit ganska mycket att göra under hela dagen.

  


Nu i kväll ska jag och anders och hans familj ut och äta lite middag och sen ska jag och anders upp på parken och dansa. Det var jättekul i går när vi var upp dit. Anders kunde danska fast jag inte viste de. och det var jättekul för då behöver jag ju inte dansa med någon annan.

Men nu ska jag stänga butiken.
Och gå hem och fixa mig.

Pussar och kram Yoanna

Dansbandvecka!

Nu sitter jag här i min lilla butik i Lisselska huset. Jag började jobba för en timme sedan, innan de satt mamma och Anders här och hade hand om butiken. Jag har varit på OK och jobbat hela morgonen. Och där kan man säga att det var mycket folk. Så tiden gick ganska fort så jag han inte göra allt jag skulle göra.

Men så är det att vara en arbetande kvinna. Jag har haft 1 veckas semester man man säga då jag inte var på OK nu efter studenten. Annars har det varit något hela tiden.

Åter till Dansveckan, så här sitter man i butiken och det är massor av dansanta människor om kring mig. Gatorna är fulla med folk. Så nu kan man säga att det är mycket människor i lilla Malung.

Butiken har gått jättebra och det är många som tycker att jag har jättefina saker.
Men man kan ju alltid hoppas att det blir fler.

I kväll nu då, då ska man väl ut och festa lite. Ska upp åp orrskogen och dansa sen blir det väl kanske en och annan drink.



Ni måste jag fortsätta jobba!

Puss och Kram Yoanna

Ny öppnad butik!

I går hade jag ny öppning att min butik där jag säljer smycken och ansra accessoarer i skinn.
Och dagen i går gick mycke bättre än jag trodde. Jag kom till butiken vid 3 tiden och var här under hela kvällen fram till 8.
Det var inte så mycket folk in under den sena kvällen men när min mamma var och fixade de sista på förmiddagen så var det många som kikade in.
Jag hade lite försäljning men inte så mycket. Men  och andra sidan hade jag inte förväntat mig så mycket med tanke på att det var spöregn och nästan åska ute.
Det var med andra ord inte så mycket människor i rörelse.

Men om man ska sammanfatta så var det helt okej. Och framför allt jätte kul.
Jag har fått så himla bra respons från alla, så jag är jättenöjd.

Nu är det bara att vänta på att Dansbandsveckan ska dra i gång och att kunderna ska komma in.

Nu ska jag stänga butiken för i dag.
Och åka hem och börja flytta möbler till min och anders nya lägenhet.

Puss och kram Yoanna

Min butik.

I dag har jag fått veta att jag inte fick ha de namn jag ville ha på mitt företag. det är inte alls kul fö nu måste jag tänka om jag jag har inte tid med de för jag ska ju öppna butiken nästa vecka. Och då vill jag inte krångla.
Just nu har jag tagit en liten paus men jag ska snart gå ner till arbetsrummet och fortsätta med väskorna jag håller på med.

Lite senare i dag ska jag åka och jobba. Jag ska jobba hela helgen och det är väl inte så kul men jag har inte så mycket attvälja på. Sen skulle jag ha hjälp till lite i lägneheten så vi får den klar. Vi ska ju flytta in nästa vecka nån gång.

Nu ska jag fortsätta med väskorna.



Puss och kram Yoanna

RSS 2.0