JOFAMA

Nu är det tredje dagen på mitt fjärde jobb och jobbar, jag är på Jofama.
Och det är verkligen super kul. Jag sitter och rita in jackor i deras design program.
Det kan inte blir bättre. Det är dessutom väldigt trevliga och roliga medarbetar.
Nu har jag precis gått hem för dagen. Och så har jag följt med mamma till optiker så som får laga min glasögon som gick sönder igår. Lite jobbigt faktiskt men det är väl bra ändå. Det är bara en lite skruv som har låssnat.
Och nu blir det gymet och löpbandet en stund. Måste ju träna så man kommer i form till sommaren. Eller hur?!

Imorgon åker jag till Karlstad på Wettergrendagen och kommer hem på fredag kväll man måste ju passa på ocj shoppa när man väl är där. Så vi får väl se hur det går för dom tävlande i "Bästa Hantverk".
Jag lägger ut lite bilder från mässan till veckan.

Ha det bra så länge!

Puss och Kram Yoanna


Wettergrendagen!

Nu har jag fått ett så roligt erbjudande och jag tackade ja.

Jag ska nämligen vara jury i i en av tävlingarna på Wettergrendagen. jag vet inte vilken av tävlingarna de blir än de får jag veta till veckan. Inte för att de spelar någon roll men de vore kul om de va Bästa Hantverk.
Jag kom nämligen 2:a i den tävlingen förra året. De var jättekul då i alla fall, hoppas de blir lika kul och att jag får träffa massor av trevliga männskor.

De ska inte bara bli kul att få träffa alla dom spännande UF- företagen utan också att träffa dom andra som hjälpte mig med mitt UF- företag.
Jag tror också att jag ska åka och hälsa på på skolan och lärarna om jag få lite tid över. Har ju inte varit där sen jag tog studenten, och de va ju ett tag sen nu kan man säga.
De har ju hänt ganska mycket sen dess.

Sen måste man ju passa på och shoppa när men är där. De blir ju så sällan nu när jag bor i Malung. Man har ju inte så många affärer att gå i här. Dom få som finns är jättemysiga men de kan vara kul med lite omväxling.
Vi har ju inte vero moda och H&M direkt. Och så måste jag på IKEA hur jag nu ska få med mig allt hem de är nog en större fråga. Men om jag luckades släpa en TV på bussen en vinter så ska jag nog klara de.
"Ingenting är omöjligt, de tar bara lite längre tid."

Nu ska jag kolla klart på Vasaloppet. Sitter faktiskt hemma och kollar, jag är inte på plast fast de kanske är många som skulle kunna tro de. Jag bor ju i trakterna så att säga.

Jag ska faktiskt börja jobba vid tre så jag tar de lugnt nu på förmiddagen. De kommer blli nog jobbigt med mycket folk när jag börjar jobba.


Hoppas alla njuter av vädret, de gör jag!

Puss och Kram YoannaH


Hur ska man egentligen vara?

Hur ska man egentligen bete sig för att alla ska vara nöjda med en.
Och klarar man av att vara så varje dag, hela tiden.

Jag kan känna ibland att jag har en dålig dag men då har jag inget val utan det är bara att gå på jobbet och le en hel dag. Men sen när man har jobbat klart hur ska man då orka vara glad och trevlig mot alla.
Sånna dagar skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och somna. Och inte vakna förens jag är glad utan att behöva anstränga mig.

Men det är klart det är ju bara vissa dagar de är så, men i alla fall.
Det blir ju jobbigt i längden. Vad ska man göra åt de?
Finns de någon glad piller man kan ta så jag skrattar och ler åt allt eller hur ska man göra.

Det är tur att de inte är så varje dag men dom dagarna kommer när man minst annar de och aldra helst när dom inte ska de. Om man ska jobba med folk en hel dag eller om man ska på en jätte fin middag. har man tur kan de ju gå över eller så glömmer man av de men.

Det finns ju ofrast en anledning till att man är som man är. Det kan ju ha hänt något som är jobbigt, eller så kan någon ha gjort en ledsen.
Jag tror att de är många och inte bara jag som har de så här ibland. Och att det inte är något man pratar om, att man vill inte att någon ska veta hur det egentligen är.

Hur man egentligen ska vara eller borde vara är svårt att veta.

Vad tycker du!?

Nu måste jag sticka, men har de bra så länge!

Kramar YoannaH


En dag som alla andra.... eller..

Idag, igår, imorgon. alla ganska lika faktisk. Men ändå ganska olika, jag skulle vilja ha en radikal förändring i mitt liv, det är precis vad jag behöver just nu. Jag kan knappt se skillnad på dagarna. Dom är så himla lika.

Undra vad jag ska kunna göra för att få förändring.

Men om man börjar tänka kanske dom inte är så olika, i dag har jag fått ett nytt uppdrag från en kund. Två stycken MC väskor. De ska bli jättekul, hoppas bara att han blir nöjd me dom när dom blir klara.

Och så va jag i SVD i lördags också. Under kultur och nöjen. Om nu någon har läst de. Kan man ju aldrig så noga veta.

Jaha, jag ska kah göra med i dag då måntro. Träna lite kanske, ja så blir de nog. Lite spinning på de här och jag är helt slut körd. Jo men de blir jättebra. :)

Men nu måste jag sluta så jag hinner dit.

Puss och kram på er!

YoannaH


RSS 2.0