Morgonmys! :)

Godmorgon och dax för en ny dag!
Natten med Mimmi gick jättebra hon låg stilla i sängen breve mig hela natten. Hon provade inte ens att knuffa ur mig så nu vet jag att de går bra att ha Mimmi här.
Så nu när både jag och Mimmi har ätit frukost så ska vi ta en lång promenad och sen ska vi börja jobba. :)



see you later!

Puss och Kram YoannaH

Fullspäckad onsdag!

Då var äntligen den här dagen slut. Eller ja snart i alla fall. Sitter och myser framför tvn tillsammans med Mimmi och en tekopp. Är hundvakt i natt och i morgon för att farmor och farfar skulle bort. Så i kväll är de jag och Mimmi och de ska bli spännande. Hon har ju aldrig sovit hos mig förut så vi för väl se hur de går. Men hon är så snäll och go så de ska nog inte bli några problem.

Fick i alla fall lite gjort idag hos farmor, en kjol och lite andra så prylar. Så jag måste väl fortsätta i morgon så jag blir klar sen blir de väl att fixa inför företagsmässan hela kvällen. Funderar på att kidnappa brorsans hyllor och ha dom på mässan. Jag hoppas bara att dom får plats i min lilla monter. :)

Nej, nu blir de sova så de blir en ny dag.
Har så mycke att stå i.
Då får man väl hoppas att man inte blir urknuffad i natt då.
Men de får jag väl leva med, jag behöver då inte vara ensam i natt i alla fall.

Natti Natti!

Puss och Kram YoannaH

Rörigt?! Nää då...

Då fick man äntligen pusta ut efter en fullspäckad dag. Har flyttat grejer till farmor och farfar, så nu tror jag att allt snart är där. De är inte de att jag håller på att flytta in hos dom utan jag ska ha min tillverkning åt firman där med tanke på att jag har tagit bort butiken och skaffat mig en Webbshop i stället Design by Yoanna. Så nu har jag tid att sy på heltid samtidigt som jag är på okq8. De händer ganska mycket just nu.

Inte bara att man flyttar saker man ska göra nått också. Och nu är de extra mycket. Det är nämligen företagsmässa i Malung den här veckan och den börjar på torsdag så de är väl bara att köra på. Hade tänkt att göra lite nya kläder som jag skulle ha med. Jag hoppas bara att jag hinner :P Jag ska ju hinna fixa montern också så de blir väl många långa nätter och mycket tänkanda. Jag vill ju att de ska bli bra :)

Nu blir de en tekopp och lite tv innan sängen.
Längtar till på torsdag ♥ saknar

See you later alligator

Puss puss YoannaH

RSS 2.0