Städa, städa, städa!

Idag har jag inte gjort något annat är att städa. Jag jobbar ju inte bara på Okq8 utan också är städtant på torsdagar och söndagar uppe i sälen. En av mina grannar har stuguthyrning så jag hjälper henne när dom är dåligt med folk. Uno´s i Tandådalen heter de, så de kan jag verkligen rekommendera.

Nu är jag då hemma i alla fall, men inget lugn för de. Nu är det bara att laga lite men och sen ska man kolla över morgondagen.

skriver mer i morgon.

Puss och Kram Yoanna

God Natt, det var inte i går.

Nu var det så länge sen jag skrev så jag kände att jag skulle komma igång igen.
Det har varit lite mycket nu på slutet med beställningar och annat arbete.
Så nu är jag äntligen tillbaka vid daton. jag har ju faktiskt också skaffat mig en ny dator, den andra kraschade så jag hade inget val. Men nu funkar allt som de ska.

Butiken går i alla fall jättebra, och frisörerna har arbete så det är inte mycket att klaga på. De man skulle kunna klaga på är att man inte har så mycket annan tid över, som nu i kväll.

Då har jag först varit på OKQ8 från kl. 6.45 i morse, jag slutade vid två och sen var det bara att åka på butiken hämta saker och sen var de bara att åka hem och byta om inför W7 mötet, om var riktigt kul. Jag berättade lite om mitt UF företag och min butik. Och jag tror att dom uppskattade mitt framförande väldigt mycket.

Men nu tror jag att jag måste sova så jag orkar upp i morgon.
Ska ju börja jobba vid halv 8.

Så god natt med er alla.

Kramizar Yoanna H


RSS 2.0