Hästarna!

I morse gick jag upp vid 7 för att jag hade sagt till grannstallet att jag ville följa med ut och rida. Så jag har varit hos StallAarum och ridit Amazing Surviver en ny krastrerad 4 årinng med ett lite busigt humör.
Så det kanman väl säga att är det jag har roat mig mer på morgonen.

Här är han fast ute på banan!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite lunch.
Sen blir det väl att åka in till stan och inhandla de jag behöver till i morgon. Och i kväll ska jag väl sätta mig med läxor. Jag är inte så imponerad av dom. Jag har typ jätte många olika läxor i typ 4 ämnen. Så det är inte så kul.

Nej nu måste jag duscha!
Men jag skriver mera sen. : )

Puss och Kram Yoanna

Sjuk i en veckan - Inte så kul.

Nu har jag varit hemma från skolan i en hel vecka för en förkylning och feber.
Och det är inte rätt tid för det just nu. Jag har asmycke att göra i skolan just nu.
Jag måst börja med min studentklänning.
 Jag vet hur den ska se ut men jag har inte börjat med mönstret än.
 Det blir nog inte så svårt men jag måste i alla fall börja.
Och sen har jag missat massa engelska och samhäll och religion. Så jag e inte så pigg på att ta igen de. men jag måste. annars fårn man ju inga betyg eller?

Nu ska jag kolla klart på hells kitchen reprisen. :P

Ha en trevlig kväll!

Puss och kram Yoanna

Uppkörning!

I dag hade jag uppkörning för körkortet. I morse jag va jätte nervös och trodde att allt skulle gå åt pipan. Jag har ju till och med drömt mardrömmar om de. Så jag har inte sovit så bara i natt.
I alla fall sen va jag ute och körd en på en övningsrunda precis innan jag skulle köra upp och då gick det inte heller så bra.
Sen satt jag mig i bilen med han jag skulle köra upp med och jag va så nervös, jag trodde aldrig att det skulle gå bra men det gjorde de.

Jag klarade körkortet.

ÅÅhh jag är så himla glad så nu ska de firas. :)

Nu ska jag äta nått gott och sen kanske ta mig en tur. vem vet :)

Puss och Kram Yoanna

Teoriprov!

I dag hade jag teoriprov för körkortet. De var ganska nervöst kan jag säga. Jag trodde att jag skulle svimma när jag satt där. Tänkte bara hela tiden att jag inte skulle fixa de så det varju jätte kul.

Men i stället för att svimma så börjar jag blöda närsblod innan jag ska gå in och sätta mig vid datorn. Och då blev jag nervös att de inte skulle hinna sluta innan jag skulle gå in och sätta mig. Så det var ju jätte kul. då hade jag två saker att bara nervös för. Men men, väl inne vid datorn kom det upp frågor som jag aldrig hade sätt så jag var ju rätt så säker på att de gick käpp rätt åt helvete.
Men mot all förmodan gick det bra.

Jag hade 57/65 rätt så jag klarade mig rätt så bra. 52 var Godkännt så jag är riktigt nöjd.



Nu har jag och dom jag bor med firat att jag klarade de med lite god mat och nu ska jag sätta mig och mysa brevid Tv:n till en film. aldrig mer öppna den boken. : )

Ha en bra kväll, det ska jag!

Puss och kram Yoanna

Nervös!

Nu är jag tillbaka i Karlstad, och i morgon ska jag göra teori provet för körtkortet jag är så och jag är så nervös, just nu känns det som om jag inte kan nånting. Men det går säkert bra!
Men tänk om det inte gör det.
ÅÅÅ då måste jag göra om de. och de vill jag inte. Så nu håller jag på å tränar. just nu har jag för visso en lite paus men snart ska jag köra igång igen.

Jag hoppas bara att det går bra.

Skriver mer i morgon.

Puss och Kram Yoanna

Ny mobil!

Nu har jag köpt en ny mobil. Det är en Sony ericsson F305. Jag var ganska tvungen att köpa en ny. jag såg inte så mycket på min gamla. och jag är nöjd, de e klart de är ju visa saker som som jag inte har men jag tror inte att jag behöver dom heller.





Jag har också varit ute och övningskört i dag, med mamma. Det gick jättebra och jag hoppas att det går lika bra på uppkörningen också. Men när vi var inne och handlade höll jag på att få en hjärt attack.

Den tjejen som lurade Anders att vara otrogen mot mig kom väl in me sin mamma. Jättekul va väl det första jag tänkte. Men vad kan man göra. Så länge som jag slipper titta på henne så är jag nöjd.
Jag kan inte fatta att hon som jag har spelat fotboll med i flera år kunde göra så mot mig fanst hon visste att vi var tillsammans.
Jaja, det är inte mycket jag kan göra åt det nu. Måste väl försöka gå vidare, men det är inte så enkelt. Jag bor ju i en lite by och kan träffa på henne när som helst.

Nu ska jag fortsätta plugga till körkortet. Har ju skrivning på torsdag.

Puss och kram Yoanna

Övningskörning!

Idag har jag övningskör på körskolan och det är snart dax för skrivning och uppkörning.
Jag ska skriva på torsdag och köra nästa onsdag. jag hoppas att de går bra.
Nu ska jag fortsätta men teorin och sen ska jag äta.

Ha en bra kväll!

Puss och kram Yoanna

Nytt år och nya möjligheter.

Nu är det nytt år och jag tycker inte att jag har gjort något annat än att jobba nu i slutet av mitt jullov. Men det är väl bra, jag får ju pengar i alla fall. I dag har jag jobbat från 8 och så har jag jobbat ända sen i fredags. Så jag är lite trött nu. Så det blir väl att mys och se på Tv i kväll.

Men nyår av i alla fall kul. Jag var hemma hos Linn och badade bastu och sen lagade vi mat och åt. Jättegott va de. De blev klyftpotatis, fläskfilé och svampstuvning. Och sen marängsvisch. Åh så gott de va. Sen på kvällen spelade vi Singstar. ÅH SÅ KUL. De är ett spel jag måste köpa. :)

Så här fixade jag håret, Jag är imponerade av mig själv.

 
 


Nu ska jag gå och äta snart. Ha en trevlig kväll! :)

Puss och Kram Yoanna

RSS 2.0