Vinkväll!

I morse när jag vaknade kände jag hur skönt det hade varit om man hade vart ut och gått eller sprungit på morgonen. Jag vet inte vad som har tagit åt mig för jag har varit så hurtig den här vecka.
Men det kanske berodde på förra veckan. Jag hade ju ingen kondition över huvudtaget. Så det är väl den jag vill jobba upp.

Så nu ska jag nog gå upp lite tidigare i morgon så jag får mig en promenad.

Men i kväll blir det allt annat än en promenad. I alla fall senare, jag och en kompis ska nämligen ha Vinkväll i kväll med varma mackor och en flaska Ken Creek. Det ska bli så härligt.

Så nu får man ju bara sitta och vänta. Men först blir det en lite promenad, man måste ju förtjäna vinet också.



Nu ska jag förtsätta jobba!

Puss och Kram Yoanna

En dag som alla andra eller inte...

I dag är precis som alla andra förutom att jag varnade en kvart innan jag skulle börja så jag fick lite bråttom. När jag väl kom hit fick jag lov att både äta frukost och sminka mig. Sen var det bara att börja jobba då jag insåg att jag var tvungen att åka och besikta bilen.
Vilket inte gick såbra. Det var massa bilar före mig och när jag ringde anders och frågade om tiden sa han att jag inte var tvungen att göra det i dag.
Så nu är jag tillbaka på jobbet och har knappt hunnit göra nått.

Så nu är det dags att börja arbeta.

I kväll blir det StepUp i Lima och sen lite mys vid TVn.

Ha det bra!
Puss och kram Yoanna

Länge sen...

Nu skriver jag igen. Det var ett tag sen sist men nu är jag har och jag ska försöka skriva varje dag. Om jag har tid. Det händer ganska mycket i mitt liv just nu.

Jag och anders ska flytta igen och det blir den 1 November.
Så just nu bor vi hemma hos mina föräldrar i väntan på en lägenhet.

Och samtidigt som detta kom jag precis hem i från älgjakten i lördags. Så hela lördagan satt vi och höll på med köttet vi hade fått. Och jag kan lova att djurälskare att jag inte sköt någonting i år. Men jag lovar inget tills nästa år.
Men jag fick se älgarna i alla fall. En ko men en kalv kom springandes rakt emot mig. Men direkt dom såg mig så kastade dom sig åt andra hållet.


Men just i dag är jag tillbaka i min butik. Så nu är det bara att jobba på. Försäljningarna går bra med tanke på att jag inte har marknadsfört mig så mycket.

Nu är det bara att förbereda sig in för julhandeln.

Dax att jobb igen.

Puss och Kram Yoanna

RSS 2.0