ÅÅh så jobbigt!

Nu vara jag tillbaka till skolan och tillbaka till verkligheten efter en veckas ledigt utan anledning. Hehe det är inte så dumt och nu är det bara 3 veckor kvar till studenten och 4 dagar kvar till Malungsbalen. Som jag också ska gå på.
Det ska bli så himla kul, och ingen annan kommer att vara lik mig eftersom jag sy klänningan själv. Och så har den ett lite specielt utseende.
Den är snart klar men jag gar några små saker kvar.

Men en annan sak som inte är alls kul med studenten är att vi fick mössarna i dag hela klassen. men det var fel på alla så vi är tvugna att beställa nya så jag hoppas att vi hinner få dom innan studenten. Annars kan det bli lite fel. :S
I dag har jag också fixat med brännan lite gran så får vi se om det syns nått i morgon när jag kommer till skolan, så jag inte har blivit lurad.

Jag måste också nämna att jag har varit på världens mysigaste ställe i utanför karlstad.
Det hade Almar. Där ligger Almarsgården och Butiken på Landet. Och är hade den Afternoon tea.
Man fick en hel kanna te då man fick välja mellan hur många te sorter som helst.
Sen fick man en 3 rätters fika. Men fingersmörgås till förätt, nybakade rusinscons m. hemma gjord jordgubbssylt men grädde. Och slutligen det på bilden nedanför, liten kladdkaka men nån slags sirap, maddelenkaka men vaniljsås oh slutligen en hemma gjord rabarberkompot men äkta vaniljstång.




Men nu måste jag gå.
Har lite läxor att göra.
Puss och Kram Yoanna

Lördag!

I dag har jag varit på 40 års kalas hos dagiset Kulingen i Karlstad. Pojken i familjen där jag bor gick är när han var liten och då fick jag förja dom dit i dag. De var så hilma mysigt dagis så man kan inte tänka sig. Och så fick jag se på bilder där och det verkar så kul, om man nån gång fick bli liten igen för en stund.

Sen har jag varit uten med min kompis Salina, hon ska göra sitt gesällprov för frisör i morgon så hon kom till Karlstad i dag. Så vi har varit ute och shoppat lite. Jag köpte ett ett par strumpbyxor och lite lotion.
Nu är jag i alla fall hemma och ska snart laga mat. Jag tror att det får bli pyttipanna och ägg. Jag har inget annat hemma som man kan äta till kvällsmat.



Måste väl börja med maten då.
Trevlig kväll!

Pussar och Kramar Yoanna

God Natt!

Nu sitter jag här och har precis skrivit klart en uppsats till i morgon. Det är himla skönt att äntligen vara klar.
Å så är det äntligen fredag igen, tänk vad veckorna går fort.
Snart är det studenten och sen är det bara att börja jobba.
Jag har ju OkQ8 i sommat men sen vet jag inte riktigt. Vi får väl se hur det bli. Jag vill ju starta upp en butik men vi får se. Allt kan hända.

Jag tog lite bilder i dag på världens sötaste hund.

Och han är världens snällaste och goaste också fast han är en rottis.
Han är en riktig linslus. : )

Nu ska jag i alla fall hoppa ner i sängen och
sova, det är en dag i morgon också.
God natt. puss och kram Yoanna



Torsdag!

Nu är veckan snart över och jag kommer att få vara ledig från skolan en hel vecka framöver. Det ska bli jätte skönt men också stressigt. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Jag har en balklänning att sy klart så jag det är lite hetsigt just nu.
 Nu sitter jag är på skolan och har nyss skrivit klart 2 arbeten som jag ska lämna in till lärarna.

Nu måster jag nog gå. Ska följa me tjejerna.

Skriver snart!

Puss och Kram Yoanna

Här igen!

Jag har inte skrivit på ett tag och det är för att jag har haft så himla mycket att göra i skolan.
Och den här veckan ska allt vara inne. Jag har 3 inlämningar och 2 prov den här veckan, så det är inget att leka med.

Men det händer ganska mycket roligt också. Jag fick stipendiet från EMAX så nu ska jag åka i väg under midsommars veckan på en entreprenörs kurs för att bli bättre. Så Jag är så himla glad. Det är bara 200 ungdomar i hela sverige som får åka varje år. Så jag känner mig ganska speciel.

Jag håller också på att spinna vidare på mitt UF företag Miss H. Och har i alla fall tänkt att jag skulle ha startat upp en butik.
Men vi får se det är inget som är helt klart än men man kan ju hoppas.

Men nu måste jag fortsätta skriva på mina uppsatser.
Skriver mer sen!



Puss och Kram Yoanna

RSS 2.0